Facebook Instagram

Beoordelingen van Pokélicious Amersfoort

Recente recensies van Pokélicious Amersfoort

5 sterren na 402 reviews

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas te veel afgekoeld toen het werd bezorgd.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was veel te laat, alhoewel ik ruim op tijd had besteld. Waarschijnlijk was dat ook de reden dat het eten koud en droog was. Zonde!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker was het weer, we hadden wraps en bowls. Er was wel weer wat fout gegaan in alle duizend mogelijkheden aan opties: de inhoud van een bowl was als wrap verpakt. Maar het smaakte evengoed weer erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend genoten van de heerlijke bowl!! Wat een eetfeestje.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zoals altijd weer top! Super lekker eten en tijdige bezorging.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, beste pokebowl die ik ooit heb gehad!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal zeer tevreden maar gisteren niet. Ik had besteld voor 17.20 en moest 20 min. wachten. Toen ik kwam zei de meneer dat het direct gemaakt werd. Alleen toen het lang duurde ging ik nogmaals vragen. Er werd toen direct een tasje gepakt die al klaar stond. De avocado was niet goed die ze gebruikt hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was op tijd klaar en vers zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spring rolls waren lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Elke keer een feest!! Heerlijk gegeten. Bestellen en betalen via de website en dan op afgesproken tijd ophalen. Super handig! Echt de moeite waard.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse producten, héérlijk

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst in die tijd was de bezorging erg last, het eten was koud, de tas was nat en gescheurd en de sausjes ontbraken...... Voor de bowl maakte dat niet uit maar voor de bijgerechten wel.....

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had per ongeluk te veel betaald voor wat ik had besteld en bij bezorgen kreeg ik het te veel betaalde geld terug zonder hier naar gevraagd te hebben. Heel lekker gegeten.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gefrituurde hapjes van de Pokébox waren heerlijk maar helaas koud. De bezorging was later dan gepland. Misschien had het met t slechte weer van zondagavond te maken?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Krokant met frisse salade. Zou wel fijn zijn te weten welke saus waarbij bedoeld is. Eten was warm-lauwwarm maar nog wel heel lekker. Warmer zou nog topper zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de producten is altijd goed. Zeer vriendelijk personeel. Alleen jammer dat het volgende op de site staat en wat in werkelijkheid niet mogelijk is: "U kunt uw bestelling online met iDEAL betalen óf in de restaurant afrekenen".. Als je via de site besteld word je verplicht om via Ideal of creditcard te betalen, afrekenen in het restaurant is dus helemaal niet mogelijk.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer heerlijk en vers! Bezorging ook op de beloofde tijd.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging eerder dan verwacht.. Zoals eigenlijk altijd.. Kwaliteit altijd goed! Ik kom zoals altijd weer terug bij jullie!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel erg lekker, als vanouds. Een tijdje minder lekker geweest maar nu weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten vanavond en het was de eerste keer! Ga zeker nog een keer bestellen!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, ook een gulle portie! Precies op tijd de bezorging, dikke 10! Je betaalt wat, maar je krijgt er zeker wat voor terug!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bowl zelf nogal koud vergeleken met vorige ervaringen. Voor de rest heerlijk

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, snelle bezorging. Wij wonen in de binnenstad en hadden een zsm bestelling geplaatst die er eerder dan verwacht al was (binnen 15 min). Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food as ever. Pretty much our go to place for a healthy takeaway. Delivery was about 10 minutes later than we'd asked but I can imagine it was down to things being busy as it was Saturday evening.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige punt van feedback, telefonisch waren jullie gisteren niet bereikbaar. Ik heb het rond 12:00, 13:00, 14:00 en 16:30 geprobeerd. Wij zitten in een bedrijfs verzamelgebouw en ik was vergeten door te geven dat jullie naar de 5e verdieping konden gaan. Jullie hebben je weg wel gevonden, maar telefonisch kreeg ik niemand te pakken.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en verse bowl. Ook vriendelijke mensen die er werken.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig protein (tonijn) en avocado in de bowl. Nu was t voornamelijk alleen salade. Eerder was dit beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelike bediiening, alles stond klaar, goede service, eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Als altijd erg lekker

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten lekker vers en een beste portie de moeite waar om het op te halen vanuit leusden

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was erg lekker, helaas zat er weinig avocado en nori in. Ook zaten de gefrituurde garnalen er niet bij maar die hebben ze gebracht na mijn telefoontje.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De pokebowls smaakten weer erg goed. Klaar op de afgesproken tijd, top!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers, altijd op tijd en altijd precies wat ik had besteld. En bovendien altijd erg lekker!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Een aanrader ik ben nu al verslaafd zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en eigenlijk altijd sneller bezorgd dan de vooraf aangegeven tijd.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede portie, lekker vers en netjes verpakt

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vers en goeie porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch wederom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, goede porties, fantastische smaak!

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superfood! Superbezorging!

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een 1 uur en een kwartier! Eten was heerlijk!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er zoals gewoonlijk weer verzorgt uit. Super vers!! Heerlijk gegeten.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk vers. Helemaal top!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect like always

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poké bowls! De mini loempia's, gyoza's en karaage's zijn ook erg lekker. Bezorging = top. Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Verukkelijk.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

super lekkere,verse en gezonde maaltijd,heerlijk!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk, goede kwaliteit en mooi gepresenteerd!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlihk gegeten alleen mag ervwwk wat meer zalm in :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Jammer dat een helft van mijn burrito er al uit was gevallen bij het afleveren van mijn bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke en correcte bestelling gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokelicious blijft onze grote favoriet, het eten is altijd voortreffelijk en de bezorgers zijn heel vriendelijk en altijd op tijd!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had het online besteld en het stond klaar toen we het kwamen halen. De kwaliteit van het eten was ook weer uitstekend. Vers, knapperig en smaakvol.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super snel bezorgd en ook echt heel lekker! Nadeel is wel dat de bakjes soms echt karig gevuld zijn en dat was dit week ook... niet van Julie gewend...

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de app werd aangegeven dat de bezorgtijden 19:00 zou zijn. Werkelijke tijd was 19:30 Op zich geen probleem maar ik had op de app liever 19:30 gezien want je stelt je in op de tijd die door wordt gegeven.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering, half uur eerder dan in de mail vermeld was. Erg goed geholpen (tel.contact) met het invoeren van de door mij kwijtgeraakte kortingscode. Pokélicious kon zien dat de code nog niet gebruikt was en gaf mij deze direct door.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Elke week weer een feestje 😁

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer van goede kwaliteit en erg lekker!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst iets besteld en het was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar. Bezorgtijd was 1 uur, goed om te weten voor een volgende keer.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen sojasaus en geen wasabi bij.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de vorige keer waren een aantal leden in ons gezin erg enthousiast, dus we hebben weer besteld. Nu viel het toch tegen omdat het leek alsof alles snel in de bakjes was gemikt. Het leek ook alsof bij een van de bowls de saus vergeten was. In een van de andere bowls zaten twee harde stukken mango(pit) en een mangoschil, niet zo lekker.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Blijft alleen jammer dat het nu al meerdere keren is voorgekomen dat we langer als anderhalf uur je een zitten wachten op ons eten

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel beetje tegen in vergelijking van de vorige keren. Rijst was erg zurig. Niet zoals hij moet zijn. Aan de bowl en er al te zien was het erg druk. Wrap viel helemaal uit elkaar( was niet goed gerold)

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, super lekker. Aanrader en een blijvertje.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, echt goede ingrediënten, vers en veel. Bezorging was ook nog eens precies op tijd!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens wat anders: sushi in een schaaltje! Met lekkere verse groente, knapperige wakame en verse vis. Ook de tofu is lekker - en dat zeg ik niet snel. Veel keuze, bezorging op tijd, dit gaan we zeker weten nog een keer doen. Aanrader!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten via Pokélicious; vers, kwaliteit en meer dan genoeg. Van mij mogen ze elke dag gaan bezorgen in Vathorst :)

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren we niet echt tevreden over deze bestelling omdat ze vergeten waren om de toppings er op te doen, geen gebakken uitjes, geen crunch, geen nori enz enz. Dus alleen de vulling zonder de lekkere smaakmakers. Gebeld om navraag te doen maar kreeg ze niet aan de lijn. Telefoonnummer achter gelaten maar ben ook niet terug gebeld. Jammer!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit! De ingrediënten zijn vers en de porties ruim voldoende. Snelle levering en je wordt altijd heel vriendelijk te woord gestaan. Ga zo door!!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was netjes op tijd geleverd! Alleen ontbraken de spring rolls en ebi, na telefonisch contact te hebben opgenomen zou dat zo spoedig mogelijk bezorgd worden! Over de smaak en kwaliteit van het eten bestaat geen twijfel over!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

ALTIJD top deze tent. Vers, gezond en enorm lekker

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker, vers en smaakvol. Helaas waren ze bij 1 bowl de zalm volledig vergeten - als het goed is mag ik deze volgende keer verrekenen - wel jammer maar netjes opgelost

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd en erg lekker!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben dol op Pokelicous, maar ik merk wel dat de pokebowls achteruit gaan in kwaliteit. Zat amper avocado in, en voor mijn gevoel steeds meer rijst. Bij het thuisbezorgen mistte de soja, de stokjes en de servetten. Dus in de tas zat alleen de pokebowls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker en vers. 2e keer nu, en dit gaat zeker veel vaker voor herhaling vatbaar zijn !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals altijd

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaalgesproken is het heel lekker, maar dit keer was de inari vergeten en dat was jammer!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden een Vega salade besteld, dit was echter een vega bowl. Eten smaakte prima, zoals gewend

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 15.00 uur een bestelling geplaatst om 19.00 uur bezorgd te worden. Om 19.30 uur gebeld waar het bleef. De bezorger was onderweg maar had niet de ordes opgevolgd wat hij had meegekregen. De producten zijn kwalitatief erg goed en lekker. Alleen de bezorgers moeten beter opgeleid worden of aangesproken worden op hun gedrag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snel en top kwaliteit! Wij zijn groot Fan! Keep up the good work!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was nu al de zoveelste keer dat ik een time order had geplaatst, die NIET op tijd was. Time order voor 20.30, om 20.40 gebeld. Dame aan de telefoon zei: “bezorger is vlakbij!” 20.50 gebeld, want nog steeds niks. 21.10 nogmaals gebeld en toen ging de deurbel. De kwaliteit en de smaak is echt goed, maar aan de bezorging moeten jullie écht wat gaan doen!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Superzalig.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk. Wat ons wel opvalt, dat van de goedkope groentes veel in zit en de wat duurdere veel minder.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super als altijd! Vers, lekker, goede verhoudingen. Top.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en eten van goede kwaliteit! De smaakpapillen worden enorm geprikkeld. Zou graag bij bezorging een menu ontvangen omdat de menukaart op de website niet up to date is!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zoals altijd

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alle ingrediënten toegevoegd welke ik had besteld

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vrij regelmatig en het eten is dan ook erg lekker! Het is alleen spijtig dat de afgelopen 2 bestellen er dingen niet klopten, het gaat hier om andere toppings op de pokébowl dan besteld is, we hopen dat dit verbeterd word in de toekomst.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Vers, goede kwaliteit, snel en met glimlach bezorgd, wij hebben genoten!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, precies op tijd

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen zaterdag helaas 45 minuten moeten wachten op onze bestelling. Nadat onze bestelling na ruim 30 minuten nog niet klaar was na het aangegeven afhaaltijdstip, hebben wij maar gevraagd hoelang dit nog zou duren. Toen bleek dat onze bestelling was vergeten en we dus nog ruim 10 minuten moesten wachten. Erg vervelend, omdat dit de keer hiervoor ook al het geval was. We kregen daarnaast een matige sorry en er is verder ook geen oplossing voor gezocht. Erg jammer, want ondanks dat jullie pokebowls ontzettend lekker zijn vinden wij het erg vervelend dat dit al de tweede keer is dat onze bestelling niet klaar ligt op de afhaaltijd.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en goed op orde allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is allemaal heerlijk en super vers ! Snelle en correcte bezorging keurig netjes ! Mijn favoriete eten in 1 woord GEWELDIG!! Echte aanrader!

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer zalig en super vers!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg goed maar deze keer waren de ebi tempuras in mn saladebowl koud en slap. Ook zat er mais bij in plaats van de bestelde endamame. De levering duurde meer dan 1,5 uur.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn was niet van hoge kwaliteit. Verder wel vers en erg lekker

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch! Vooral goed gevuld ook, dat vind ik echt geweldig. Veel zalm! Wij zijn inmiddels vaste klant. Ga zo door :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerbeste pokebowl-zaak waar ik ooit eten van heb besteld. Kwaliteit en kwantiteit gewoon top. Bezorging ook aardig op tijd, nooit onnoemelijk lang moeten wachten.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er snel, het eten was lekker en de ingrediënten vers. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en op tijd!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat wat minder in dan normaal, maar het was wel weer heel lekker :-)

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was perfect! Zo lekker vers. Echt een aanrader!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super!!!!

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is zalig! Lekker zelf samenstellen. Behoorlijk aan de prijs maar er is geen concurrentie op dit gebied. De bezorgtijd (meestal bijna een uur) doet ons nog wel een beslissen een andere keus te maken omdat we niet zolang willen wachten.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd vers, goed gevuld en heerlijk! Daar ik niet meer in Amersfoort woon, rijd ik graag een eindje om van deze heerlijkheden te kunnen genieten. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk! Jammer dat we lang moeten wachten op de bestelling. De warme bestelde producten zijn dan koud. Zou fijn zijn als jullie daar over kunnen nadenken hoe te verbeteren. We bestellen graag bij jullie!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

goede service en snel

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig en het is altijd top! Kwaliteit is super goed en levering altijd snel of op tijd.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gefrtuurde garnalen en loempiaatjes waren te vet, alsof het frituurvet niet heet genoeg was om de hapjes snel dicht te schroeien - waardoor ze onnodig veel vet opgenomen hebben. De rijst in bowl en burrito was plakkerig, daar moest je bijna stukjes vanaf snijden. Kortom niet de kwaliteit die we gewend zijn.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere bowl met verse ingrediënten en goed op smaak. Helaas weinig avocado terug te vinden, echter vol met zalm! 35 minuten na de afgesproken levertijd zelf gebeld waar de bestelling bleef, netjes beantwoord. Helaas kwam onze bestelling pas na ruim 50 minuten en waren we te laat voor onze afspraak.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd alles superlekker en vers, bestel hier al heel vaak. Helaas voor de tweede keer iets uit mijn bestelling vergeten (kan gebeuren natuurlijk). Wel netjes nageleverd na een belletje.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superblij dat ze ook bezorgen in Hoogland, Snelle levering, heerlijke bowl, heerlijke dragonballs, vriendelijke bezorger.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten, goede service en ook voor werk lunch heel fijn dat het eten daadwerkelijk klaar staat op de afgesproken tijd! Echt een aanrader en mij zien jullie zeker terug!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , gaan we zeker regelmatig weer bestellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb online besteld om het later af te halen. Ik heb gekozen voor een bowl, maar uiteindelijk stond er een borrito klaar. Vreemd, want ik heb zeer zeker het bovenste op de site aangeklikt (bowl) en de borrito staat een stuk verder onderaan. Als optie in de bowl wilde ik onder andere nori en dat zou gek zijn als ik dat in een borrito wilde, omdat die al is omwikkeld met nori. Daarnaast zat er geen nori in de borrito. Al met al ging ik ermee akkoord dat ik een borrito meenam in plaats van de bowl, want je voelt al aan dat je het wel mee moet nemen. Gelukkig is het wel vaak lekker wat ze maken.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten. Blijft een goeie deal. Kinderen kunnen er ook lekker van mee snaaien. Thanks weer.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burrito’s gegeten, gelukkig zijn ze koud. Bezorgtijd kwam niet overeen met de gestelde bezorgtijd. 1 uur later. Maar het blijft eten waar je graag op wacht!

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van onze pokebowl en we zullen er zeker weer bestellen. Het zou wel fijn zijn als sommige groenten iets meer gesneden/gemarineerd zou zijn, zoals de rode kool en mango. Verder helemaal top.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de bezorgtijd echt te lang! Bijna anderhalf uur!

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

75 minuten bezorgtijd is gewoon te lang. Eten wederom top

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was vergeten, werd een uur later nageleverd om 20:30. Was niet meer op temperatuur.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowls! Voldoende variatie mogelijkheden, rijkelijk gevuld en altijd even vers en lekker. Helaas bezorgen ze niet in mijn woonplaats, maar die 40km op en neer rijden heb ik er wel voor over.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd; top!!! Heerlijk gegeten. Rijkelijk gevuld met ingrediënten. Super lekker.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte kwaliteit! Misschien een idee om speciale lunchboxen (tikkeltje kleiner) aan te bieden.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker. Hopelijk bezorgen jullie snel weer in Vathorst ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect meal for a perfect pRice with perfect service

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken erg tevreden, echter kon je deze keer iemand doodgooien met de mango. Die was echt nog keihard. Verder was het heerlijk!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gisteren ruim twee uur van tevoren een timeorder geplaatst, en nog kwam de bestelling bijna een half uur te laat. De bezorger zei dat het erg druk was, maar het lijkt me dat een timeorder gewoon op tijd moet kunnen komen. Het eten was wel weer overheerlijk trouwens

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooie zaak, vriendelijk personeel, mijn bestelling stond op tijd klaar en het eten is iedere keer heerlijk!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.15 uur wachten op bezorging vind ik wel erg lang.. Maar eerlijk is eerlijk: het was het wachten meer dan waard!! Heerlijke bowls!!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super lekker zoals we gewend zijn. We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, deze keer had er wel wat meer lotuswortel op gemogen.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service. Maar wat ik wel heel vreemd vind is dat op de website nog de oude prijs staat en ook op thuisbezorgd.nl. ik heb via de pokelicious app besteld en moest dus 0,75€ per gerecht meer betalen.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik haal altijd in de winkel en kies dan voor vega bowl met tofu: online kon ik de tofu niet vinden- kan dat? Ik heb hem gemist!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK als altijd!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk ? Alleen niet warm genoeg. We hebben om 18.05 uur besteld en de bezorger was hier om 17.40 uur. Dat is wel heel lang wachten.

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér heerlijk genoten! Was écht heel erg lekker! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg om 18:00 bericht dat mijn bestelling onderweg was terwijl deze om 18:00 bezorgd zou worden. 25 min. te laat werd mijn bestelling eindelijk bezorgd en zoals ik al had verwacht was deze inmiddels koud geworden. Ik had de feedback liever alleen direct aan het restaurant gegeven, maar aangezien het restaurant zowel telefonisch als via de mail niet reageert.. De pokebowl was lekker, maar ik heb de andere helft van mijn maaltijd van 23 euro helaas moeten opwarmen in de magnetron!

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal halen we het op maar dachten nu laten wij het ons makkelijk maken. Keurig op tijd geleverd heerlijk verse producten en ook de warme producten waren nog warm genoeg iets wat wij bij andere zaken anders hebben mee gemaakt. Volgende x gewoon weer bestellen scheelt ons zelf een ritje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Hulde!!! Coulant en lossen zaken fantastisch op.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd, super service! Ik bestelde een vegabowl via de app en klikte per ongeluk vis aan als ingredient. Ik kreeg een telefoontje om te verieferen of dat klopte. Heel fijn en alert! Absolute aanrader, ik ben en blijf fan?

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel bezorgd en zo als altijd weer superlekker

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede producten

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker! En de bowl is rijkelijk gevuld met verse ingrediënten!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging via de website werkt niet.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt zo ontzettend lekker. Krijg er nooit genoeg van. Alles lekker vers en super gezond.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voir herhaling vatbaar :)

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saladebowl gekregen, en ook op tijd bezorgd.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heeft de bestelling zeer lang geduurd. Ik bestelde om half vijf, kreeg de melding dat de bestelling half 6 werd geleverd en uiteindelijk werd het om half 7 bezorgd. Hierdoor waren de warme producten koud. De burito was heerlijk alleen de saus zat overal verspreid, ook los in het bakje. De Bowl was lekker en goed gevuld met groenten maar ook het bestelde vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Mijn eerste poke bowl ervaring. Wat een beleving :-)

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel goed!

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Online pokébowls voor de lunch besteld. Zeer snel af te halen. Ze waren heerlijk. Lekker vers. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef altijd 5en, en ben super blij dat pokelicious bestaat. Sinds hun verhuizing hebben ze nieuwe bakjes. In mijn bowl was de onderkant gebroken(barst) met resultaat dat ALLES onder de sojasaus zat. Die andere bakjes eten ook vele malen fijner. Qua verhouding was het ook allemaal minder. Jammer ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals gewend. Jammer dat wij de verkeerde bestelling kregen. Benieuwd naar de oplossing de volgende bestelling. Grtn

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Vers! Snel! Top!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Op tijd, vers en heel erg lekker!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

altijd op tijd klaar altijd lekker

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, wederom perfect op smaak en hoeveelheid! Heb er van genoten.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en wederom heerlijk!!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en het was weer erg lekker

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

We zijn beter gewend... Bestellen altijd naar grote tevredenheid, maar deze keer was beduidend mindere kwaliteit. Kleinere portie, kip was taai en verkeerde topping (lotuswortel ipv fried crunch) Jammer!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote complimenten! Erg lekker, en wua smaak voor ieder wat wils. Tuim binnen de aangegeven tijd bezorgd! Chapeau!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer niet zo lekker als vorige keren. Nauwelijks saus en heel weinig crunch.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Rijk gevuld, alles proefde vers. Hele snelle levering! ??

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en alles was heerlijk vers!

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gezond eten en snel gebracht nadat we aangaven weinig tijd te hebben. Top. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed eten en vriendelijk personeel

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow wat was het weer heerlijk! Jammer dat jullie alleen op do t/m zo bezorgen in Vathorst. Daarom heb ik noodgedwongen weleens andere Pokebowls uitgeprobeerd, maar niemand kan aan jullie tippen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service, super lekker, goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komt z'n afspraken na met snelle bezorging en goeie kwaliteit van de producten !

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat we bestelden. Bestelling lag net klaar toen we kwamen afhalen, 5min later lekker thuis genieten van overheerlijke bowls, spring rolls & dragon balls. Echt super, portie ook precies goed. Binnenkort weer :)

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik vantevoren had geweten dat de verwachtte bezorgtijd een uur was, had ik niet besteld, mijn bestelling kwam uiteindelijk na 75min. Vanwege afnemende kwaliteit bestelde ik de laatste tijd minder, ook nu liet de kwaliteit weer te wensen over. Er zat een stukje plastic (huishoudfolie o.i.d.) in de bowl, dat is helaas niet de eerste keer dat ik zoiets aantrof. Voor mij is de prijs/kwaliteit verhouding niet goed meer, heb bij het eten van de bowl toch steeds het idee dat je goed moet opletten wat je in je mond stopt, is niet meer ontspannen en genieten.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijk eten. Helaas was mijn bestelling bij levering niet compleet. Nadat ik gebeld heb kwam de nalevering erg snel, fijn! Maar helaas miste er toen nog steeds een blikje ice tea green. Mijn tip voor goede levering: stop alles van de bestelling in 1 tasje, dan kan er niks fout gaan.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd maar helaas deze keer een karige hoeveelhei( 3/4 van de bowl gevuld in plaats van tot aan de rand zoals normaal).

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Verse, gezond en zoooooo lekker!

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd heerlijk en op tijd klaar!

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel al vanaf het begin bij Pokélicious een poké bowl en hoewel het nog steeds lekker is, merk ik helaas dat het minder wordt. Minder avocado, minder vis en vooral een stuk minder rijst. Ook de kwaliteit van de rijst is achteruit gegaan. Jammer, want de smaak is wel altijd erg goed.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en fijne bezorging; precies op de aangegeven tijd!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

ik had gegrilde en gewone zalm besteld. maar de gewone zat er niet bij dit keer.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Verse producten en helemaal top van smaak. ( poke bowl 2x protein) Snel klaar en nergens iets op aan te merken behalve de hoeveelheid... 1 bowl per persoon is niet voldoende... zal daarom helaas niet gauw terug komen voor avond eten...

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Altijd genoeg vis erin, dat zie je vaak anders! Vers, veel en smaakvol! Jammer dat jullie niet in hoogland bezorgen :(

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is gezond, heerlijk en altijd vers! Personeel is attent en servicegericht.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk, geen op- of aanmerkingen.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Enorm lekker!!!!

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Nog steeds lekker maar wel veel minder dan normaal. Normaal zat er meer rijst ook bij.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Op tijd bezorgd en erg lekker!

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk maar alles is zo groot gesneden waardoor ik het altijd lastig te eten vind.. bitesize zou top zijn, verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur onze bestelling. En echt heerlijk eten

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd verrukkelijk!

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heeeeeerlijk!!

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur geduurd voordat de bestelling er was. Zeker 20 min later dan gezegde bezorgtijd. Excuus? Het is druk.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels twaalde keer dat ik heb besteld en wederom erg goed. Voldoende vis en heerlijke combinatie. Shrimps zijn naast de tonijn ook geweldig. Echt heerlijke avondmaaltijd en hopelijk houden jullie deze kwaliteit vast.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Always DELICIOUS! Super kwaliteit !!!!

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

We bestellen met enige regelmaat een poke bowl, maar helaas merken we dat de kwaliteit minder wordt. De tempura garnalen zijn van mindere kwaliteit dan voorheen, de mango was nog keihard en niet rijp. Verhoudingen van de diverse keuzes verschillen ook steeds in hoeveelheid en kwaliteit. Jammer want het was voor ons in het begin altijd een feestje om te bestellen bij Pokelicious.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling geplaatst en in de bevestiging stond dat het 21.00u opgehaald kon worden. Beetje jammer dat je uiteindelijk dan nog steeds 15/20 minuten moet wachten. In 1 van de Poke bowls zat mango, deze was nog niet rijp... Hard en zuur.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik heb besteld terwijl de zaak niet open was. Communicatie stoornis blijkbaar. Ze belden wel gelijk terug met excuses en een oplossing. Dus tevreden klant. Want het eten is elke keer weer kraakvers, voldoende en zeer smakelijk.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Je proeft dat men staat voor kwaliteit. Er worden super verse ingrediënten gebruikt, alles smaakt perfect. Top ga zo door. 1 klein min puntje, heeft niets met het eten te maken maar als je online besteld en betaald dan wordt er 25 euro cent extra in rekening gebracht. Is niet meer van deze tijd.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Lekker eten en snel klaar!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg goede sushibowl met verse en mooie ingredienten. Ook fried ebi erbij besteld en waren ook perfect. ik bestel geregeld en ben enorm te spreken over de kwaliteit en sevice.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bowl was erg lekker, de bijgerechten waren koud

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Vers, fris, ruime keuze. Wij halen altijd af en dan maken ze het klaar waar je bij staat.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelproces verloopt goed, bestelling was op tijd klaar en het eten was (zoals ik gewend ben) heerlijk! Rijk gevulde bowls, verse producten en goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was heerlijk. Werd 20 min voor aangegeven tijd bezorgd, prima. En dat op zondagavond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke burritos zoals gewoonlijk. Alles supervers en smaakvol. Ik blijf een fan! Ook superaardige service. Wil je iets anders dan altijd sushi..probeer pokélicious!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bowl, zoals gebruikelijk. Helaas pas rond 20uur bezorgd.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, mooi op de opgegeven tijd bezorgd. Frisse en verse groenten, goed gevuld.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig en ze bezorgen altijd op tijd of zelfs eerder dan de voorspelde bezorgtijd, ook in het weekend! Dus dat is super goed. Het eten is ook altijd lekker, het enige puntje dat ik me kan bedenken is dat er soms iets teveel rijst in zit vergeleken met de 'toppings'. Maar meestal is het gewoon goed verdeeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gezonde maaltijd. Goede bestelsite.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde bowls en burrito. alleen was 1 van de drankjes vervangen (lamsuperjuice passion werd mango) maar dat hebben we onderling kunnen ruilen

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, de teriaky en alles bij elkaar ..echt goed. Die met vis idem dito, heerlijk. Vraagje of opmerking is wel dat de glutenvrije versie niet zo lekker was. En ook erg beperkt qua keuze.. toch 4 sterren ..

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd perfect in orde en heel erg lekker

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk, vers bereid, en vlot geleverd! ‘N aanrader, gezond en lekker

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker 10x bij besteld. Altijd snel gebracht, altijd smaakvol en altijd supervers!!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heeerlijk !!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, goed op smaak en snel geleverd! Wat mij betreft het beste wat je in Amersfoort kunt bestellen. Houden zo!

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je snel en lekker wilt eten moet je hier bestellen. De bowl is goed gevuld en enorm lekker qua smaak. En binnen 15 a 20 minuten was het al bezorgd!

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en goede kwaliteit. Zowel de Bowl als Burruto's waren erg goed qua versheid en smaak.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging en prima gevulde bowls weer!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Bowl besteld, die super goed gevuld wordt met heerlijke verse ingrediënten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit! Super vers! En bestelling voor de afgesproken tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd supervers en heerlijk

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk !!

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere pokebowls! Snelle bezorging. Goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen zou ik het wel handig vinden om te kiezen uit de signature dissues. Zo prettig in de winkel. Dus waarom niet online?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezonde fast food, en nog lekker ook! Super vers. Echt een aanrader. Hier gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Snelle bezorging binnen een half uur.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker vers eten van goede kwaliteit en een vriendelijke bezorger.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel! Heerlijk gegeten!

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er super snel, het was super lekker, ik ben fan! Ik denk dat ik heel snel weer ga bestellen. Bedankt voor het lekkere eten!

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker, we hadden van te voren besteld maar het was ook echt klaar op die tijd

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel hier bijna elke week. Eten is vers en van goede kwaliteit. Had ze gesproken aan de telefoon voor een vraag en ben toen uitstekend en vriendelijk geholpen! Bezorging kreeg ik altijd binnen 30 min. Zeker een aanrader!!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker. Op tijd bezorgd.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

De bowl was helaas niet goed gevuld. hierover gebeld en werd keurig te woord gestaan en beloofd dat het volgende keer beter is. Pokelicious is normaliter altijd goede kwaliteit.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en makkelijk

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, vriendelijke bezorger. En eten was weer heerlijk!

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede en snelle levering van onze bestelling.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ontzettend lekker was dit. Mijn eerste keer bestelen van een pokebowl. Ik had de kip variant. Heerlijk gewoon! Wat een geweldig alternatief voor alle pizza’s, spareribs en andere fastfood

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was mijn eerste keer dat ik een sushibowl heb gegeten en het was heerlijk! Ik had een pokébox en je krijgt echt veel voor wat je betaalt. Ik zou het alle sushi lovers aanraden!

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, heerlijke bowls en snel besteld. Pokebowls zijn inmiddels echt een hit bij ons thuis! Gaan we vaker doen. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Was echt heerlijk weer! ❤️

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettige manier van bestellen, heerlijk vers eten en super op tijd. Miste alleen in de meeting een klein bakje om de sojasaus apart in te kunnen doen.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht en meerdere keren moeten bellen. Bijgerechten waren lauw. Na vele malen hier besteld te hebben, zwaar teleurgesteld. Voorlopig de laatste keer voor mij.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was mooi op tijd (op zn fiets) maar had helaas wel op zn kop in de tas gezeten ofzo want het zag er allemaal door elkaar geschud en daardoor niet heel smakelijk uit. Jammer

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl gegeten, verse smaakvolle ingrediënten ! En een supervlotte bezorging. Een absolute aanrader.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! We gaan het zeker vaker bestellen! Alleen al die emailtjes van sidedish vond ik wel vervelend.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle service. Nu nog hopen op bowls met 3 Protein voor diegene die meer eten dan gemiddeld.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon echt super lekker, ga hier zeker vaker bestellen + snelle bezorging!!

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is elke keer weer een feestje! Nette berzorgers en toch altijd ruim voor de verwachte tijd bezorgd. Mega blij met de komst van pokeliciuous!

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vers, snel geleverd! Alleen nog jammer dat het min. bestelbedrag €20 is en er €2 aan bezorgkosten bijkomt.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goede service en makkelijke bestelmethode. Enige minpuntje is dat je kleding sterk naar eten ruikt als je binnen bent geweest.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Van te voren besteld en stond al klaar bij het ophalen!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en met een leuke verrassing vanwege hun 1-jarige bestaan. Top en ga zo door!

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, verse producten en de snelste bezorging ooit! De laatste keren zat er max 10 minuten tussen het plaatsen van de bestelling en de bezorging, Top!

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke week weer fantastisch!! Bedankt.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit en wederom super snel bezorgd. Bijzonder tevreden!

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben gewoonlijk heel tevreden over Pokélicious Amersfoort. Het eten is altijd vers en erg smaakvol. Dit keer echter zat er kuit op mijn vegetarische sushi burrito, en hij was erg slecht in elkaar gerold (te vol wellicht?) waardoor hij vrijwel direct uit elkaar viel. Hopelijk volgende keer weer beter!

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Super weer!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers en veel! Heb vaker besteld! De bezorging was netjes op tijd als afgesproken binnen een uur komt door het gebied waar ik woon. Top!

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker en weer stipt op tijd gebracht!!

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, top!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is topkwaliteit en genoeg. Prijs is vriendelijk. Bezorgers op de fiets altijd beleefd en netjes!

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd! en echt heerlijk gegeten! Ik was nog niet bekend met dit concept en het eten van pokélicious, maar ga het zeker vaker eten! Het bestellen is voor 1 persoon niet zo aantrekkelijk omdat het minimum bestel bedrag €20 is, ook jammer dat er €2 aan bezorgkosten bijkomt. Ik zal in het vervolg vaker een box afhalen :)

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed op smaak en vers. Bezorging snel en vriendelijk!

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk !!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag avond besteld en zoals altijd een snelle levering terwijl de eerste afleverpoging niet eens was gelukt en de pokerbowls zijn altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was onze eerste bestelling bij jullie! Echt geweldig verse goede tonijn! Levering op tijd; we zitten nog na te genieten. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, goed gevulde bowls met verse ingrediënten. Bezorger was precies op tijd!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker, geen zin om te koken, druk programma op vrijdagavond, iets eten wat niet zwaar voelt vanwege sport en eigenlijk te weinig tijd hebben om te koken. Dan is het fijn als je binnen 5 minuten online kunt een heerlijke avondmaaltijd kunt bestellen die gewoon thuis bezorgd wordt op het afgesproken tijdstip. Kan het beter.....onder deze omstandigheden niet.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service (bezorging op tijd, ook buiten de aangegeven tijdvakken) en kwalitatief super. Heerlijke verse vis!

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

T was weer heerlijk!!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect en zalig. De bezorging was super snel. Ingrediënten vers en veel zalm en tonijn.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heeeeeeerlijk !!

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel blij dat er nog even contact werd gezocht ivm allergieën. Precies op tijd geleverd en goed verzorgd.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker, helaas waren ze een hoofdingredient (garnalen) vergeten bij de pokebowl te doen. Moeten bellen en is wel netjes nageleverd, maar vind het eigenlijk niet kunnen...

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou tussen 17:30 en 18:30 bezorgd worden, maar kwam pas om 19:00, hiervoor hebben wij gratis garnalen en gratis drinken gekregen, een hele goede service dus!

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een kwartier bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Toppings mogen wel iets royaler; ik had nu vijf sliertjes nori bovenop de bowl liggen. Vulling verder wel perfect en smakelijk.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zeer snelle bezorging dus een hele goede prijs/kwaliteit verhouding!

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de hoogte van clustertijd. Geschatte tijd was 19.00 uur, maar werd uiteindelijk 20.00 uur zonder nieuwe update/bericht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, ruim portie en ook erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Focking pokélicious

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en keurig op tijd bezorgd.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Wil je je stempel kaart inleveren kan dat niet...halen best vaak eten daar wat lekker is maar indien je een klacht hebt geen goede afwikkeling

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd goed echter was t tasje kennelijk niet heel rustig vervoerd. Bakje chilisaus was open en de sushi moesten we terug de burittos in proppen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowl gegeten. Lekker vers. Precies op tijd geleverd. Top

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom vers en lekker!

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een sterretje minder deze week, de bestelde gember ontbrak en er was iets vreemds met de structuur van de tonijn, alsof hij door een gehaktmolen gehaald was. Smaak van de bowl was verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Super lekker ?

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Healthy Spot in Amersfoort. Love it and surely recommend it. Everything is always super fresh. Thanks for providing Pokélicious.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was niet tevreden over de avocado. Die was bruin ipv groen. De rest was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle ingrediënten zijn super vers. Bezorging is goed alleen jammer dat ze in mijn postcode per cluster bezorgen en er dus op moet letten dat ik het op tijd moet bestellen.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!!! Ga zo door!!!

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Was wel iets kleinere portie. Maar lag vast aan de grote bestelling :)

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd :)

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede service, uitstekende kwaliteit! Weer een heerlijke burrito met verse ingrediënten gegeten! Top!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind jullie kwaliteit steeds achteruit gaan Je krijgt helaas veel minder proteïne dan voorheen! Jammer jammer !!

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vriendelijke bezorging!

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent quality, great service.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten lang wachten..

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldig eten! Echt een feestje! Wij bestellen hier zo'n beetje elke paar weken en het is altijd genieten. Ci en haar collega's zijn lieverds. Heel gastvrij en ze weten zelfs wat wij in onze bowls hebben, haha!

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker! Top producten en super snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ook de bezorging was snel. Ik kan het iedereen aanbevelen!

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd kwaliteit. Eten is altijd goed en bezorgtijden zijn altijd kort, chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Alleen lang gewacht. Hadden ons gemeld bij een van de medewerkers, maar die was het vergeten door te geven.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering in Hoogland!

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: Delicious !

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo ontzettend lekker! Het verveelt nooit! Hoop zo dat jullie toch in Amsterdam beginnen. Ook al wordt het dan duurder dan nu, ik heb het er voor over. Bij Pokeperfect betaal ik ook € 15,50 maar is echt lang zo lekker niet.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar!! Was heerlijk en bezorgen nu ook eindelijk in hoogland. Alleen jammer dat ze mij drankje vergeten zijn bij de actie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food. Always fresh and tasty.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker!! Het duurde wat lang voor de bestelling werd bezorgd, maar hier werd netjes over gebeld en we kregen uitleg aan de deur.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij met bezorgservice, genieten met een burrito van Pokelicious!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker!!! En super bezorging.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt héérlijk!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en netjes verpakt en super smakelijk!

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel! En makkelijk met app! En uiteraard weer heerlijk! Enige vraag is hoe je via deze manier bestellen nu een stempel kunt krijgen voor je spaarkaart.

Reactie van Pokélicious:Hartelijk dank voor de review! Als u via de app besteld dan spaart u mee in een automatisch spaarsysteem. Mocht u willen afhalen dan krijgt u gewoonlijk een stempel op de kaart.