Beoordelingen van PokƩlicious Amersfoort

Recente recensies

5.0
De Vries
vandaag

Altijd hoge kwaliteit! Bestel hier enorm vaak en elke keer is het geweldig. Goede service, altijd op tijd en echt ontzettend lekker. Ook fijn: de porties zijn ruim voldoende!

Anoniem
gisteren

Heerlijk eten! Alleen jammer dat er op mijn vega bowl kip zat. Die had op een andere bowl gemoeten. Vind ik vervelend als je pertinent geen vlees eet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaaaa
21 mei 2022
Anita
21 mei 2022
C
20 mei 2022

Tonijn was niet zo lekkerā€¦.

Bart
19 mei 2022

Het was echt hartstikke lekker! Ook helemaal niet duur gezien de hoeveelheid opties die zijn inbegrepen, en hoeveel je krijgt! Hier ga ik absoluut vaker wat bestellen. Alleen jammer dat ze niet in Leusden bezorgen.

Dick vM
19 mei 2022

Perfecte mix groente en rijst, ruim voldoende zalm en tonijn. Geweldig!

Theo
19 mei 2022

Vlot, heerlijk, rijk gevuld, nette service!

Petra
18 mei 2022
Niessen
15 mei 2022

Een aantal bestelde ingrediƫnten zaten er voor de tweede keer niet in.

Jelle
15 mei 2022

Het was erg lekker, iets meer was wenselijk geweest.

Daniel
14 mei 2022

Zoals gewoonlijk weer genoten! šŸ‘šŸ½

Tineke de Haan
14 mei 2022

De kip was heerlijk gekruid maar kurkdroog van binnen. De strookjes komkommer waren vooral schil. Het viel ons tegen. Hebben veel betere van deze zaak gehad.

brechtje van de ven
14 mei 2022

šŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸ‘

J.
13 mei 2022

Heerlijk, veel keus en goede service.

Iva
12 mei 2022

Snelle levering en goed eten!

Rie
11 mei 2022

Veel te veel ijsbergsla. Rest was zo weinig aanwezig. Altijd tevreden en bestel vaak. Maar dit x was een misser. Helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Vries
7 mei 2022
Kevin
6 mei 2022

30 minuten eerder dan aangeven op vrijdagavond, kwaliteit top en lekker

A3N
6 mei 2022

Aanrader! Heerlijk gegeten!

Wouter
1 mei 2022
Familie van t Klooster
1 mei 2022

We hebben heerlijk gegeten! Een aanrader om te bestellen. Het eten was keurig verpakt en er stond een vriendelijke bezorger voor de deur! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria Bouw
25 april 2022

Dit maal was het perfect. Ik had bij de bestelling een opmerking gemaakt dat er de vorige keer geen lotuswortel in zat terwijl dat dubbel besteld was. Nu helemaal goedgemaakt. Dank daarvoor. En zeer snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne Moerdijk
24 april 2022

Bijzonder smakelijk en vers, aanrader

Deborah
23 april 2022

Altijd heerlijk vers! En bijzonder klant vriendelijk personeel.

joyce
15 april 2022

Onze eerste Pokelicious maaltijd, allemaal een bowl met voldoende vulling. Alleen bij mijn bowl zijn ze de lente-ui vergeten. Geen ramp, wel jammer, maar geen reden om niet nog een keertje te bestellen.

Roberto
10 april 2022

Helaas waren ze de mango vergeten bij 1 bowl terwijl we die besteld hadden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mira van duin
10 april 2022

Super! Dit is zo waanzinnig lekker. Ik had om een kleine aanpassing gevraagd en dat is helemaal gelukt.

Hanneke
8 april 2022
Pascal
8 april 2022

Bezorging duurde erg lang. Het eten kwam koud aan maar dit kwam waarschijnlijk ook omdat de hele koude fruittea bij het warme eten verpakt zat. Erg jammer, normaal zijn we erg te spreken over jullie namelijk.

Mai Boon
6 april 2022

Zoals altijd lekker eten. Helaas was alleen mijn drankje vergeten. Het is de eerste keer dat zoiets is gebeurd, maar was wel teleurstellend sinds ik er immers voor had betaald. Ook de rijst was opvallend genoeg niet in de bowl gedaan maar apart. Ik hoop dat het bij 1 keer blijft.

Nathan
3 april 2022
-
3 april 2022

Altijd lekker! Leek wel alsof de pokebowl iets kleiner is geworden, althans dat er uitstekend minder vulling in zit. Drankje en saus zat heel netjes in een vormpje waardoor deze rechtop bleven staan in de zak. Eigenlijk altijd tevreden! Alleen jammer dat er naar mijn gevoel dus minder kip en ook rijst in de bowl zat dan normaal.

Linda
2 april 2022

Snel geleverd, goede verhouding qua ingrediĆ«nten en aanvullende sauzen en we vonden het verrukkelijk! Alleen wel blijven zoeken naar een oplossing zonder wegwerp plastic!šŸ˜Œ

Floris Luiten
30 maart 2022

Twee pokebowls besteld en beide gerechten miste betaelde ungredienten. Voor eenjte zelfs extra betaald. Best slecht. Eten wel lekker hoor.

Millad
28 maart 2022

Eten was weer heerlijk zoals altijd. Bezorging lekker snel. Zelfs op een zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nym
26 maart 2022
X
25 maart 2022
Wolky
23 maart 2022

Goed!

sita
16 maart 2022

Altijd lekker en snelle service!

Diederick
14 maart 2022

Fantastisch!

Mirjam
13 maart 2022
-
10 maart 2022
Isa Scholten
3 maart 2022
Fedde
28 februari 2022

Het eten was er snel en het was heerlijk.

Nicky
26 februari 2022

Mijn favoriete besteladresje. Altijd weer lekker. De ene keer wel wat lekkerder gevuld dan de andere keer, maar blijf dit bijna weekelijks bestellen

Rensink
24 februari 2022

Top !

Dick van Maanen
24 februari 2022

Weer van een heerlijke pokebowl genoten: kraakverse groenten en niet te zuinig met tonijn en zalm. Ik zie al weer uit naar een volgende keer!

Iris Stronkhorst
20 februari 2022

Eten heerlijk maar 1 uur en 3 kwartier moeten wachten op mijn eten is wel een beetje jammerā€¦

Sam
17 februari 2022

Nog steeds de beste en lekkerste pokebowl die ik heb gegeten. Daarnaast ook niet gierig met de toppings en proteĆÆne

MM
13 februari 2022

Goede service, heerlijke pokebowl!

Marrigje
7 februari 2022

Ik merk bij mijn laatste 2 bestellingen dat er meer rijst en minder ingrediƫnten in mijn poke bowl zitten dan ik ben gewend. Ik hoop dat het per ongeluk was en geen nieuw beleid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haasnoot
5 februari 2022
Meryem
5 februari 2022

Mooi op tijd en heerlijke kwaliteit! Zeker een aanrader.

Ida
3 februari 2022

Het blijven echt lekkere pokebowls maar ik vind de prijs-kwaliteit niet meer wat het was. Porties steeds kleiner en prijs steeds hoger. Vroeger kostte een bowl rond de 11 euro, nu is dat 16 euro. Laatste keer dat ik heb besteld want dat is echt overdreven duur en dan zit er ook nog minder in een bowl dan pak m beet een half jaar geleden.

Chris Hamoen
1 februari 2022

De kwaliteit van de bowl is nog altijd goed! De bowls zijn aanzienlijk duurder geworden en ook minder inhoud. Minder vis ook al hebben we extra betaald voor tonijn, dunnere plakjes mango, minder groente en zeewier. Dat vind ik heel jammer.

Dick Kampman
30 januari 2022

Eten is goed, maar het is een flink stuk (20%) duurder geworden. Het is voor mij net de grens over gegaan dat het het niet meer waard is, jammer.

dave
28 januari 2022

zo fijn!

Ida
26 januari 2022
Hendrik
23 januari 2022

Was gister als vanouds. We bestellen vaker bij pokelicious en dan was er eea niet op voorraad of dan was iets vergeten. Helemaal prima weer zo

Jessica
22 januari 2022
HB
22 januari 2022
Daniƫl
22 januari 2022

Helaas een haar in mijn pokebowl

Manon
21 januari 2022

Wij zijn eigenlijk altijd heel enthousiast! Maar vandaag was de mango echt te rijp/bruin. Deze was niet lekker en is ook niet opgegeten.

Florian
19 januari 2022
Joyce van Mondfrans
15 januari 2022

Als altijd super! Vers. Heerlijk

Evelien
15 januari 2022
Carrie
14 januari 2022

Duurde helaas wel lang tot de bezorging er was. Was heerlijk en goed gevuld! Genieten. Smaakt goed en altijd mooi opgemaakt. Niks te klagen over het eten, maakt het wachten het ook wel waatd

Gisela
14 januari 2022

De Pokebowls zijn altijd lekker. Zo fijn dat je ze volledig zelf kunt samenstellen. Wij bestellen altijd hier! Enige wat ik jammer vindt, is dat mijn favoriete smaak Milktea uit het assortiment is (honey dew).

Chiara
14 januari 2022

Bij het bestellen is er iets fout gegaan. Per abuis had ik een verkeerd ingredient aangegeven. Ik heb gratis een nieuwe pokebowl gekregen met het juiste ingredient. Mijn complimenten voor deze service!!!

Rogier
13 januari 2022

De kip was koud en aan de harde kant. Vond het dit keer tegenvallen ten opzichte van eerdere bestellingen. Normaal zijn we gewend dat het allemaal wat warmer en verser is.

NH
10 januari 2022

Na een iets mindere ervaring vorige keer (lang wachten en bestelling niet compleet) kregen we een goede compensatie geboden en was alles nu helemaal in orde en lekker! Dank weer, we komen terug!

Angelique
9 januari 2022

Wij zijn fan!! Elke keer weer genieten we van de heerlijke pokebowls. Vers, verzorgd, en een goede service, oftewel gewoon top!

Dennis
8 januari 2022

Prima hoeveelheid, goed gevuld als je dubbel kip neemt. Echt lekker!

Jurian
8 januari 2022

Wij hebben genoten van de pokebowl, maar vinden de burrito's met norivel moeilijk eten, want de norivel zat niet helemaal om de wrap heen waardoor alles eruit viel. Volgens mij hadden jullie eerst een 'gewone' wrap, wat een stuk makkelijker eten is. Met vriendelijke groet!

Lola
7 januari 2022

De bestelling was mooi op tijd en hygiƫnisch verpakt. De producten waren met verse ingrediƫnten bereid en smaakten verrukkelijk. Voor herhaling vatbaar!

Noƫlle
6 januari 2022

Eten was weer heerlijk, alleen de bowls waren halfvol helaas!

kleinrensink
6 januari 2022

Perfect eten en perfecte bezorging!

Sigrid
1 januari 2021
Daphne
17 december 2021

Altijd lekker en versā€¦ een feestje om te eten!!

Heleen
17 december 2021

Eten is altijd top. Een echte aanrader! Daarnaast is de bezorging ook goed.

Britt
16 december 2021

Echt heel erg lekker net als altijd, alleen jammer dat het zo duur is geworden, voorlopig even niet meer bestellen...

Erik
13 december 2021

Meerdere malen door pokelicious gebeld dat producten op waren. 3 (standard producten) om precies te zijn. Helaas is dit al een aantal keer voorgekomen. Vandaar de feedback. Tevens is de wachttijd (1,5 uur) hoog en kwam de bestelling alsnog ruimschoots te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
12 december 2021
Shar
12 december 2021
Linette
11 december 2021

Jeetje wat zijn jullie duur geworden, zo van ā‚¬11 naar ā‚¬14 voor een, overigens heerlijke, signature. Er was er in Ć©Ć©n ook nog de garnaal vergeten, jammer hoor. We bestellen heel vaak, maar we zullen hier nu wel wat minder vaak voor kiezen. Jammer!,

Monique
8 december 2021

Erg lekker zoals altijd. Helaas ontbrak de avocado bij mij. Bezorging duurde dit keer erg lang ( ruim anderhalf uur) we waren vast niet de enige die geen zin hadden ok te koken ;-)

Harold
7 december 2021

Heerlijke bowls. Lekker vers.

Elvira
6 december 2021

Voor het eerst besteld maar zeker niet de laatste keer. Super lekkere bowl, vers, goed gevuld en de side dishes ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
3 december 2021

Helaas bijna 40 minuten te laat

Joep
3 december 2021
Lisa
2 december 2021

Super lekker en goede portie

Pim
27 november 2021

We bestellen wel vaker bij PokƩlicious en waren dit keer wat teleurgesteld. De kwaliteit was minder dan anders. Begrijp me niet verkeerd, het was nog steeds lekker. Maar er miste wat. Alles leek wat droger. Bovendien ontbraken de gebakken uitjes als topping.

Ida
22 november 2021
Siebrand
20 november 2021

Het was weer erg vers en heel lekker

Anne
18 november 2021

Lang geleden maar zo fijn weer eens van een echte pokƩbowl te genieten!

Matthijs
15 november 2021

Snel bezorgd. Het warme eten was nog goed warm en zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
14 november 2021

Zat geen ebi fry bij mijn bowl, betaald er wel extra voor. De rijst, was heel zuur, alsof het gekookt was in azijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fan
14 november 2021

Heerlijke PokƩbowl, goede hoeveelheid, verse ingrediƫnten. Alleen vind ik persoonlijk de 'harde kern-stukken' van de sla er niet in horen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
13 november 2021
Cindy
8 november 2021

Bestel al vanaf het begin bij Pokelicious en over het algemeen zeer tevreden. Helaas is het nu al vaker gebeurd dat producten op zijn of maar minimaal belegd worden + er side dishes worden vergeten bij de bestelling. Hier graag meer aandacht aan besteden, dan is het weer helemaal super! Verder al jaren een zeer tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
7 november 2021
Danielle
7 november 2021

Het smaakte weer heel lekker. Alleen jammer dat op een bowl de lotus en de avocado vergeten waren :-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bo Wever
7 november 2021

Het is hier heerlijk, we bestellen wekelijks! Wel vergeten ze soms iets (word dan wel nog ne geleverd) of zijn ze lang onderweg, maar dat is het voor ons zeker waard!

Michelle
7 november 2021

Stuk minder goede kwaliteit dan normaal. Er zaten allemaal dingen in die ik niet had aangegeven (gefrituurde ui en bosui?) En de burrito viel helemaal uit elkaar. Was voor 1/4 open aan de achterkant.

Nienke
6 november 2021

Bezorging erg laat. Bovendien moet je tegenwoordig steeds meer (bij)betalen en is de hoeveelheid minder. Valt jammer genoeg erg tegen.

Jiske
6 november 2021

Heerlijk weer: super gevulde bowl šŸš dankjewel!

Ineke
5 november 2021

Niet helemaal wat ik gewend ben van pokelicious. Aan de matige kant, met name de poke bowl.

Anoniem
5 november 2021

Heeerlijk!! Zo lekker, en het geld waard. Je krijgt genoeg. Goed gevulde bak! Heerlijk vers zoals altijd.

Martijn
3 november 2021

Het was weer erg lekker, al vind ik het jammer dat ze de tamago niet zelf meer maken. De huidige is minder lekker dan de verse.

Jesse Meijers
1 november 2021

Lekkere goed gevulde bowl, goede prjis/kwaliteit verhouding. Bezorging kwam zelfs eerder dan aangegeven ('zo snel mogelijk' als optie gekozen).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rosan
1 november 2021

Pokebowl zoals altijd heerlijk, veel vis en heerlijk vers. Wel jammer dat we 2 zakjes wasabi en 2 zakjes soja ontvangen bij 4 pokebowls... Bestellen voor ruim ā‚¬50,- en dan zo weinig soja en wasabi. Dat vind ik erg jammer.

Valerie
28 oktober 2021
Hes
25 oktober 2021
Dw
25 oktober 2021

Goed als altijd en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C Hassink
24 oktober 2021

Van de 3 bestellingen, was 1 bestelling onjuist. Ipv een salade ontvingen we een bowl. Helaas. Desondanks lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ida
24 oktober 2021

Zoals altijd weer heerlijk, snel bezorgd en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rie
24 oktober 2021

Weer lekker

anoniem
20 oktober 2021

Binnen 45 min bezorgd, prima kwaliteit en goed gevuld.

Remi
17 oktober 2021

Iets meer dressing mag. Verder even goed als altijd

Anoniem
15 oktober 2021

Zoals gewend weer een goede maaltijd ontvangen!

Kim
14 oktober 2021

Lekker en op tijd

Gerlof
11 oktober 2021

Helaas bij beiden pokebowls een ingredient vergeten en bezorging 25 min te laat. Verder gewoon goede kwaliteit producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jusavalo
8 oktober 2021

Heerlijk verse gezonde maaltijd, echt een aanrader

Ciska
7 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten

Hamit
7 oktober 2021

Bestelling was laat bezorgt. Dan dat in de mail werd aangegeven.

Nicole
7 oktober 2021

Prima altijd genieten

Koen
4 oktober 2021

Na de bestelling kreeg ik een mail dat de verwachte bezorgtijd 19:35 was. Een half uur later. Het werd uiteindelijk om 20:05 bezorgd. Ik vind het niet erg om langer te wachten als het bijv een drukke avond is, maar geef dan niet een eerdere tijd aan in je bevestigingsmail. De loempia's waren koud. Heel jammer. De poke bowls waren wel lekker, zoals eigenlijk altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ida
30 september 2021

Zoals altijd weer top!

Mariƫtte
30 september 2021

Op tijd geleverd en smaakte heerlijk!

Remi
29 september 2021

Hier kun je me voor wakker maken. Na een tijdje niet de mogelijkheid gehad te hebben om hier eten te halen weet je wat je gemist hebt.

Lindy
25 september 2021
Christa
24 september 2021

Ik heb de bestelling niet ontvangen, jullie waren niet meer telefonisch bereikbaar, maar de betaling is wel afgeschreven.

Ciska
23 september 2021

Zoals altijd heerlijk en genieten van jullie eten

Bootsma
22 september 2021

Zolang als we in Amersfoort wonen, zoā€™n anderhalf jaar, is het vrijdags overwegend Pokelicious dag.. Teken dat we erg tevreden zijn! Toch hebben we twee weken geleden een minder moment beleefd en dit ook kenbaar aan hen gemaakt. Weeks erop is de levering overtroffen en meer dan gecompenseerd! Wij blijven klant Pokelicious en de meegeleverde loempiaā€™s waren voortreffelijk! Blijf dit zo nu en dan eens doen zou k zeggen:)!!

Koopman
18 september 2021

Zo zo zo vers allemaal. Echt top.

Ida
16 september 2021

Normaal echt altijd 100% tevreden en ook bij kwaliteit 5 sterren, maar dit keer was de bowl maar voor de helft gevuld en ontbrak oa de Lotuswortel.

Stephanie
14 september 2021
Maxim
13 september 2021
aaaa
11 september 2021
Jolanda Bakker
10 september 2021

Super snelle bezorging en heerlijk gegeten. Ik had nu de bowl met salade maar ik ga de volgende keer wel weer voor de rijst vult net wat meer

Dion
9 september 2021

Altijd lekker

Menno van Lint
9 september 2021

2 rolls besteld en beide vielen helemaal uitelkaar. Voor de rest prima

Rik
6 september 2021
Kevin
5 september 2021
Marcel
3 september 2021

Hij was deze keer weer uitzonderlijk lekker. Vers, knapperig, precies goed van smaak, niet te zout, perfect gewoon!!

Martine
29 augustus 2021

Heerlijke Pokebowls, goeie prijs/kwaliteit verhouding!

Henrike
25 augustus 2021

Zoals altijd weer zo lekker, dat ik bijna mijn vingers erbij opat!!

Sigrid
25 augustus 2021

Heerlijk!!

Willem
22 augustus 2021

Goed gevulde bowl, lekkere smaken. Zeker waar voor je geld. En bezorging perfect op tijd.

Jacqueline
21 augustus 2021
Petra
21 augustus 2021
D.J.
19 augustus 2021

Perfecte en zeer goed gevulde Pokebowl. Echt top! Helaas ruim 20 minuten te laat bezorgd

Anne
16 augustus 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janine
15 augustus 2021
Jente
14 augustus 2021

Was heel lekker en snel bezorgd!

Nathan
14 augustus 2021
Merkenij
13 augustus 2021

Verkeerde ingrediƫnten gekregen

Dounia
12 augustus 2021

Heerlijk zoals altijd. Alleen zijn jullie helaas de drie toppings vergeten. Jammer maar kan gebeuren!

Sigrid
12 augustus 2021

Altijd heerlijk!

Bis
11 augustus 2021

Top! Snelle en vriendelijke bezorging en kwalitatief goede Poke bowl

Ida
10 augustus 2021
Maxim
8 augustus 2021
Liviu-Alexandru Ciurez
6 augustus 2021

Order was late again (second time already) The food was delicious!

Mark Jansen
5 augustus 2021

ƉƩn Burrito was uitstekend maar bij de andere waren drie bestelde ingredienten niet aanwezig. Da's jammer. Verder beslist vers en smakelijk.

Sanne
2 augustus 2021

Altijd goede porties en lekker op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monika
2 augustus 2021

Heerlijke pokebowl, nette service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
1 augustus 2021

Met z'n allen aan de poke bowls... wederom heerlijk vers en smaakvol!! Doen we zeker nog weer eens binnenkort Chihiro super vis en de kip was warm en mals Onze toppers

Joost Christiaanse
1 augustus 2021

Was echt heerlijk, genoeg ingrediƫnten en ook precies genoeg voor een avondmaal. We komen zeker terug!

Alexander
1 augustus 2021

Kom er al een paar jaar nu. nog nooit teleurgesteld geweest

Marrigje
31 juli 2021

Altijd waar voor je geld. Heerlijk gegeten van de poke bowl!

Sharon
31 juli 2021

šŸ¤¤

Valerie
31 juli 2021
Laura
30 juli 2021

Heerlijk verse producten zowel de vis als groenten ! Heerlijk!! Houden zo, dan blijven we regelmatig beatellenšŸ‘šŸ¼

Marjan
29 juli 2021
Katja
19 juli 2021

Snel en heerlijk!

Mirjam
19 juli 2021

Erg lekkere pokƩbowl. Zoals altijd was de bestelling keurig op tijd klaar om af te halen.

Kevin
19 juli 2021

Goed gevuld, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janine Sietses
17 juli 2021

Geweldig vers en ziet er mooi uit Aan alles gedacht , keurig verpakt Met zorg gemaakt en vriendelijke bezorging Super lekker ! Ga zo door !

Anoniem
16 juli 2021
Ruth
14 juli 2021

Altijd lekker en vriendelijk personeel

Toon
14 juli 2021
Anouk
12 juli 2021
Anne
11 juli 2021

Was weer heerlijk vers en warm! šŸ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AK
11 juli 2021

Perfect zoals altijd!

Hillie
11 juli 2021

Er zat cayennepeper (?) op de tonijn in de bowl. Niet lekker, liever niet meer doen.

123
9 juli 2021

Erg lekker & vlotte bezorging

Kevin
8 juli 2021

Erg lekker en goed gevuld, wel mocht er iets meer saus over de pokebowl

Nnn
8 juli 2021

De kip was erg droog

Floor van Veen
8 juli 2021

Geen avocado, terwijl wel besteld. Gevraagd om bezorging om 17 uur omdat we weg moesten. Uiteindelijk 17.25 uur bezorgd. Een bak open en dus deels in de tas.

Valerie
7 juli 2021
Wouter
5 juli 2021

Beste Pokebowl in de omgeving. Alles vers bereid en royaal gevuld. Ook de loempiaatjes en ebi waren heerlijk! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
4 juli 2021

Wij bestellen altijd bij PokƩlicious want het is altijd heerlijk! De zalm en garnalen zijn altijd vers en heerlijk bereid. Daarnaast zijn de porties royaal. We misten dit keer wel de fruit bubble tea, hopelijk zijn ze snel terug want deze zijn echt een must

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lekker, maar een lange wachttijd (met raar vooral systeem)
4 juli 2021

Altijd groot fan, maar dit keer moesten we wel erg lang wachten (25 minuten bovenop de 50 vooraf aangegeven minuten). Het vervelende vooral was dat we afhaal hadden gekozen en dat 3 andere klanten a la minute in het restaurant hun bestelling hadden doorgeven, en die veel eerder kregen dan ikā€¦! Dikke tip: gewoon binnen wandelen en je bestelling doen! Verder was het eten echt heerlijk hoor :)

Daphne den Os
4 juli 2021

Het eten is altijd heerlijk, maar vandaag was ik minder blij met jullie. Vanwege het slechte weer was ik 10 minuten te laat. Dit heb ik zelfs op jullie voicemail ingesproken. Maar er werd uiterst onvriendelijk gereageerd in de winkel. Wij wonen in Soestā€¦ en als het vervolgens met bakken de hemel uitkomt dan kan het zijn dat ik wat vertraagd ben. Als jullie de telefoon hadden opgenomen hadden jullie op tijd geweten dat ik iets later zou zijn. Geeft te denken of we bij jullie willen blijven terugkomen.

Arends
3 juli 2021
Marco
30 juni 2021

Heerlijke vegen bowls!

Wouter
28 juni 2021

Altijd lekkere verse ingrediƫnten en heerlijke rijst. Echt een aanrader voor de beste pokebowl!

Bas Vorsteveld
28 juni 2021

Was zoals altijd weer erg lekker allen jammer dat de garnalen er dit keer niet bijzaten ondanks dat we die wel besteld hadden. Maar ja, zag het thuis pas en ze leveren op maandag niet in Nieuwland.

Kevin
28 juni 2021

Bezorging duurde ruim 2 uur, verder is de hoeveelheid proteĆÆne erg weinig, zelfs als je er twee besteld. Zo zat er in een sushibowl met gegrilde zalm en garnalen, 4 stuks garnalen en een aantal stukjes gegrilde zalm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
27 juni 2021
Marga
26 juni 2021

Graag ook weer bezorgen bij postcode 3813. Jullie bowl is tĆ© lekker om daar niet meer te bezorgenā€¦

Bernardien
25 juni 2021

Zeer smaakvol en goede verse producten . Toppings zijn niet overheersend maar Juist aanvullend. Aanrader. Beste Japanse afhaal uit Amersfoort

Gerda
25 juni 2021

In Pokebowl ontbreken ingrediƫnten. Dit gebeurt vaker.

Sharon
25 juni 2021

Heerlijk gegeten. Alles was super vers. Ook een hele vriendelijke bezorger.

Daniel Pieper
25 juni 2021
Norbert Bakker
21 juni 2021

Zoals altijd weer topkwaliteit van de Kaonashi (burrito en Bowl) En de z.s.m. bezorging was zelfs eerder dan de prognose. Underpromise & Overdeliver: een dikke 10 deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
20 juni 2021

Hele goede pokebowl. Al vaker hier besteld en ik haal mijn pokebowls nergens anders meer. De bowl was deze keer echt mega goed gevuld.

Diane
19 juni 2021

We zaten in het slot van half 6 tot half 7 voor de bezorging. Er werd aangegeven half 6, maar het werd na half 7. Daarna heerlijk gesmuld van de verse ingrediƫnten en de goede combinaties qua smask.

Edward
14 juni 2021

Blijft bizar dat als je via Pokelicious besteld je 0,25 moet betalen, terwijl als je via thuisbezorgd.nl besteld dat gratis is, maar Pokelicious wel 12% aan commisie moet betalen. Ze moeten wel heel erg van Thuisbezorgd houden....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julian
13 juni 2021

De beste pokebowls van amersfoort en omstreken

Kees
13 juni 2021

Vaker besteld hier en nooit een probleem gehad met het eten. Hoewel ze vaak druk zijn, komt mijn eten toch warm aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
12 juni 2021
Hester
12 juni 2021
Niels
12 juni 2021

Heerlijke pokebowl met smaakvolle ingrediƫnten!

Mandy
12 juni 2021
Robert
12 juni 2021

Hij was niet compleet. Tofu ontbrak. Verkeerde saus en de losse gember niet kunnen vinden

Susan
10 juni 2021

Het was weer HEERLIJK. Goede hoeveelheden en heerlijke ingrediƫnten. Ik ben fan!

KG
10 juni 2021

Ze waren mijn bestelling helaas vergeten. Bellen naar het nummer werkte een paar keer niet, ik kreeg de voicemail. Gelukkig kreeg ik uiteindelijk iemand aan de lijn. Stel je voor als ik niet had doorgebeld. Wel netjes dat de bezorger een paar keer zijn excuses had aangeboden. Jammer voor die ervaring, want ik had ook niet kunnen bellen dan waren ze mij al helemaal vergeten. Het eten was wel prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisette
10 juni 2021

Kipstokjes waren helaas koud en beetje vettig/smaakloos. Normaal zijn ze lekkerder. Bezorging liet vrij lang op zich wachten (1,5 uur ongeveer) maar zal vast enorm druk zijn geweest.

Sylvia
9 juni 2021

Goed gevulde pokebowl, en voor het eerst heerlijke bubbleteas geprobeerd. Heerlijk eten met dit warme weer.

Sandy van Meenen
6 juni 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
5 juni 2021

Goede kwaliteit. Mooie verhoudingen tussen hoeveelheid producten.

Marylyn
4 juni 2021

Top, zoals altijd

MvD
31 mei 2021

Heerlijk, en ruim voldoende als maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
30 mei 2021
Bee
30 mei 2021

Deze keer helaas niet tevreden. De avocado was overrijp en deels al zwart

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
29 mei 2021
Jessica K.
28 mei 2021

De bezorging was heel vlot, zelf eerder dan verwacht. De burrito's smaakten heerlijk, al was de avocado bruin... deze hebben we niet opgegeten

Sharon
27 mei 2021

Altijd weer heerlijk!

Anne
24 mei 2021

Tijdje geleden dat ik besteld had, maar de bowl was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eileen
22 mei 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd. Da is wat ik wilde, dat is wat ik kreeg!

Anoniem
21 mei 2021

Eten is lekker, maar voor de 2e keer ontbrak er een bestelling waardoor we moesten wachten totdat ze die alsnog bezorgd hadden.

Susana
21 mei 2021

Poke is a very nice place, however I always pay for my ginger and you ALWAYS forget it. When I notice I call or say something and I receive a reply ā€œsorry wonā€™t happen again ā€œ , and the next weekend it happens again. I already spent more than 10ā‚¬ in ginger that I never receive so it makes me consider to change to another poke place.

Marrigje
20 mei 2021

Heerlijk gegeten, perfecte service en goede prijs!

Valerie
20 mei 2021

Super lekker!

Gisela
20 mei 2021

Heerlijk gegeten! Bezorgtijdvwas iets aan de lange kant, maar dat was vergeten, zodra het eten er was. Voor herhaling vatbaar!

Kammler
17 mei 2021

Zo onwijs lekker, elke keer weer een feestje! Onze kinderen van 2 en 4 hebben een pokebowl gedeeld, smullen van oor tot oor!! (LetterlijkšŸ˜…) super super super, dikke 10 elke keer weer!!!

Suus
16 mei 2021

Jammer dat we geen tonijn los als proteĆÆne konden bestellen! Verder prima, altijd lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rie
16 mei 2021

Niet erg wat te laat komen. Maar sorrie zeggen staat beter. Eten was zoals we gewend zijn super. Wel viel op dat er wat ingrediƫnten niet gekozen konden worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Doortje
16 mei 2021

Pokebowl was als gewoonlijk fantastisch. Heb tot nu toe geen betere gevonden en heb grootschalig onderzoek gedaan. Voornamelijk in Amsterdam (woonplaats). Dus die kan je sowieso in je zak steken. De sushi was wat minder, moest er ook bij om op het minimum bestel bedrag te komen. M'n broertje vond ze wel lekker maar die heeft er geen verstand van.

Robin
16 mei 2021

Ik vind de pokebowl zeer rijk gevuld, altijd! Kwaliteit is zeer goed. 1x bestellen is altijd terugkomen haha.

Mark
15 mei 2021
Elsenburg
14 mei 2021

Goede smaken, verse producten. Aanrader!

Marlies Tjarks
13 mei 2021

Snelle bezorging door een aardige bezorger, eten was weer heerlijk!

Paul
12 mei 2021
Nispen
11 mei 2021

Teleurgesteld dat er geen tonijn en geen avocado te bestellen was deze keer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
9 mei 2021

Heerlijk gegeten, en heel vers! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francien
7 mei 2021

Pokebowl was prima, maar erg jammer dat ik bijna 15 minuten moest wachten op mijn bestelling terwijl ik die vooraf had besteld. Dat het iets later klaarstaat is niet erg, maar 15 minuten vind ik lang.

NH
6 mei 2021

De bowls waren weer erg lekker! Bezorging 20 min te vroeg, niet erg. Aardige jonge jongen, die excuses maakte dat hij onze sticker ā€˜graag bellen ipv kloppenā€™ pas zag nadat hij aanbelde. MAAR: hij droeg geen mondkapje en gaf mij het tasje in mijn hand ipv neer te zetten en afstand te nemen. Ik was te verbaasd om er meteen wat van te zeggen maar wilde dit wel even melden; betere instructies aan hem geven over bezorgen met afstand houden.

Erik
5 mei 2021

Wederom heerlijk alleen jammer dat alles onder de saus zat in het tasje

Csj
3 mei 2021

De vis was zo lekker (vers), alles was perfect in balans. Grote porties, hoge kwaliteit

Nina Kuijf
3 mei 2021

Normaal erg fan van jullie, helaas dit keer bij een bowl de avocado vergeten, bij een bowl de teriyaki saus en bij een bowl alle saus vergeten. Erg zonde van de smaak.

Chantal
3 mei 2021

Netjes op tijd bezorgd en heerlijke pokebowls. Misschien iets grote stukken. Maar aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rie
2 mei 2021

Super lekker. Levering zeer op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rie
2 mei 2021

Super lekker. Levering zeer op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diederik Broekman
1 mei 2021

Echt heerlijk en vriendelijke mensen

Alexandra
1 mei 2021

Gisteren was de enige keer dat ik het niet zo lekker vond. Rijst leek namelijk niet echt vers te zijn.

Mirjam
1 mei 2021

We hebben weer genoten šŸ˜‹

Laurens
30 april 2021

Heerijk!

Deborah
30 april 2021

Altijd heerlijk gezond en smaakvol eten bij Pokelicious.

Ozturk
29 april 2021

Heerlijk vers en goed gevuld, zeker een aanrader!

Paul van der Pas
28 april 2021

Weer erg lekker!

Anoniem
27 april 2021

Het eten is wel echt koud als het bezorgd is terwijl ik niet een tien min er vandaan woon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
27 april 2021

Geweldige Pokebowls en sushi gegeten, verse producten en goede porties. Een aanrader!

Wouter
27 april 2021

Heerlijk vers bereid en genoten van deze bowls as always. Rijk gevuld en heerlijke rijst. Echt een aanrader!

Ria Bouw
27 april 2021

Altijd lekker maar ik had dubbel lotuswortel besteld en dat zat er niet in. šŸ˜£ Misschien was het op maar neem dan even netjes contact op.

Daniel
27 april 2021

Ik vond het deze keer echt te weinig vergeleken met de vorige keer! ā‚¬13 was voor Dit gerecht echt wat veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
26 april 2021

De pokebowl met 2x tofu was heel erg lekker, zoals altijd!

Mc Ben Shalom
26 april 2021

Jammer dat de paprika zo grof was gesneden.

Linda
26 april 2021

Lekker en snel bezorgd!

Sarah
26 april 2021

Ik bestel hier al jaren de 1 proteĆÆne burrito en echt: het is al-tijd heerlijk!! Super vers, riant belegd en ze hebben eigenlijk altijd wel plek/tijd. Top!

Jill
26 april 2021

Lekker zoals altijd šŸ‘

Nathan
26 april 2021
Thea zaal
26 april 2021

Jullie doen je naam eer aan hoor. Wat wij hadden besteld was echt heerlijk. De tonijn en zalm, kakeltjes vers. We hebben gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar. šŸ˜ŠšŸ‘

Sander
26 april 2021
Rebecca
26 april 2021

Altijd super lekker en goed!!

Jeroen
21 april 2021

Snel bezorgd, zelfde kwaliteit als altijd, heerlijk!

Erik
21 april 2021

Het was weer heerlijk! Snelle levering ook

Jason
20 april 2021

De rijst was niet heel lekker deze keer.

Laura
19 april 2021

Helaas viel de pokebowl tegen. De ingrediƫnten waren echt minimaal en de avocado ontbrak geheel. Jammer, voorheen wel altijd lekker gegeten hier.

Yara
19 april 2021

Altijd super lekker en snel! Fijne service :) aanrader!

Do
19 april 2021

Heerlijk gegeten! Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Stijn
18 april 2021

Was erg lekker, enige (kleine) puntjes waren dat naar mijn smaak de vis ietsje kleiner gesneden had mogen worden en wat meer dressing op de pokebowl. Maar de smaak was super, verse ingrediƫnten en goed bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noelle
17 april 2021

Een uur later bezorgd dan de aangegeven tijd

Dirkje Berkheij
16 april 2021

Zoals altijd de lekkerste pokebowls van Amersfoort! Sneller bezorgd dan ze hadden aangegeven, top!

Gemma
16 april 2021
Jolanda
16 april 2021

Wij hebben al vaker bij pokelicious besteld en zijn echt fanatiek over het eten. Andere pokebowls geprobeerd maar die van Pokelicious zijn echt de beste. Betere kwaliteit en betere hoeveelheid voor wat je betaalt. De side dishes zijn ook heerlijk. Ik zou wel als tip aan de bezorgers meegeven om voorzichter te zijn. Een van de chili sausjes is gelekt in de tas en je wordt niet blij als je eerst moet schoonmaken voordat je kan eten :PMaar ik blijf bestellen! De bubbletea is trouwens ook echt een aanrader!

Frances Boersma
16 april 2021

Altijd altijd vers en royaal en heel erg goed van smaak . Ga zo door en wij blijven vaste klant !

Ida
16 april 2021
Florian
13 april 2021
Melanie
12 april 2021

Het was weer heerlijk!